Back to the top

Hírek

Két fontos koncert ősszel

Sziasztok! Két fontos őszi koncert időpontját szeretnénk meghirdetni a szeptember 15-i Gyergyói Ifinapok és a szeptember 29-i Négyfalusi Városnapok mellett.

Először is: október 22-én hétfőn Békéscsabán lépünk fel a 22. Csabai Kolbászfesztivál keretein belül. A sokszínű program ezen napján rajtunk kívül még fellép – többek között- Rúzsa Magdi vagy Majka is. Bérlet és/vagy jegyvásárlásra ezen a linken van lehetőség. A pontos kezdési dátumot később tudjuk megadni, ezért javasoljuk a hivatalos Facebook-eseményhez való csatlakozást!

Másodszor pedig: október 26-án, pénteken Budapesten játszunk a Bagossy Brothers Company vendégeként az Akvárium Klubban.  Siessetek, mert a jegyek több mint fele már elfogyott. Jegyvásárlás ezen a linken. A koncert Facebook-eseményét itt találhatjátok. 

Reméljük, minél több helyszínen találkozunk!

No Sugar koncertek 2018. nyár, ősz

No Sugar koncertek 2018. nyár és ősz

Sziasztok! Frissítettük a koncertlistánkat, az alábbi helyszíneken találkozhatunk nyáron és ősszel, reméljük minél több helyen összefutunk! 🙂

No Sugar koncertek 2018. nyár és ősz
No Sugar koncertek 2018. nyár és ősz: Besenyő-tó, Csernát, EastFest Mezőtúr, Borszék, Ákosfalva, Gyerógyi Ifinapok, Négyfalusi Városnapok

július 20. – Rakpart – Besenyő-tó

július 21. – Csernát

július 26. – Mezőtúr, EastFest

augusztus 4. – Borszék

augusztus 19. – Ákosfalva

szeptember 15. – Gyergyói Ifinapok

szeptember 29. – Négyfalusi Városnapok 

 

Ott leszünk az EastFest-en!

No Sugar az EastFest-en!

Újabb örömhíreket közölhetünk Veletek, hamarosan ugyanis az EastFest-en is találkozhatunk, Kelet-Magyarország egyik legnagyobb nyári fesztiválján. Mindenkinek köszönjük, aki a közönségszavazáson ránk szavazott! További részletekkel hamarosan jelentkezünk. 

Megjelent az Őrülj meg értem kislemezünk!

Őrülj meg értem SP | nosugar.hu

Nagy boldogsággal adhatjuk hírül, hogy a mai napon megjelent a No Sugar második kislemeze, az Őrülj meg értem! A lemez három vadonatúj dalt tartalmaz, az egyikhez, az Egyetlenem című számhoz készült videóklipet pedig néhány hete osztottuk meg – a klip immáron majdnem 30 ezres megtekintésnél jár.

Az Őrülj meg értem kislemez csak a digitális zenemegosztókon lesz hallgatható, illetve a dalok.hu-n lehet majd a három dalt megvásárolni és így letölteni. Köszönjük, ha te is ezeken keresztül hallgatod a dalokat, mert így bennünket is támogatsz! 

Hallgass bele a kislemezbe a Deezer-en keresztül.

© No Sugar zenekar. A weboldalt készítette: Tákos Attila (Tune sablon alapján).